"Turvaa terveempään tulevaisuuteen"

Katja Tuominen
33 vuotta

Sain heräämisen kuntoiluun, kun mittariin on tullut jo yli 30 vuotta. Minulla ei ole ollut koskaan luontaista intoa liikkumiseen, mutta tiedostin ettei ikä enää suojele kehoa ja nyt pitää tehdä jotain. Kun maaliskuussa 2014 minulta sairaalassa leikkauksen yhteydessä huomattiin pahasti vääntynyt rintaranka, päätin tosissani aktivoitua kohti terveempää tulevaisuutta."

Näin mainoksen Alfidon uudenlaisesta konseptista, tulin kokeilemaan ja jäin koukkuun.

Otin heti aluksi Simppeli paketin, johon Alfidon Janne teki minulle kaksi erilaista treeniohjelmaa ylä- ja alavartalolle. Molempien treenaus vaikuttaa myös keskivartaloon ja tasapainon hallintaan. Tavoitteeksi otettiin kunnon kohottaminen kohti terveempiä loppuvuosia, ei laihduttamista.

Kokemukseni paikasta ovat tosi positiiviset. Täällä ei tarvitse peilata itseään vaan voi tehdä harjoituksia rauhassa. Kun Alfidossa voi käydä mihin aikaan vain, niin ei jää varaa selityksille, miksi ei voisi tulla.

Suosittelen Alfidoa kaikenikäisille - täällä käy minua nuorempia kuin eläkeikäisiäkin. Kaikilla on ollut positiivinen fiilis ja hyvä ryhmähenki, vaikka jokainen tekeekin omia suorituksiaan.