• uutuus: suurenmoinen sporttikesä ryhmä!

    Ota hetki hyvän tuulen treeneille :-)

Tilauslomake

Moni aloittaa joka vuosi uuden kesäksi kuntoon projektin. Meillä ei semmosia tueta vaan jokainen on "kesäkunnossa" semmosena kun on. Meillä liikutaankin hyvällä fiiliksellä, ilman ulkonäköpaineita myös kesäisin. Tässä ryhmässä ideana on nauttia kesästä täysillä hyvässä porukassa liikkuen!

suurenmoinen sportikesä!

Monipuolista liikuntaa, uusia vinkkejä ja oppeja treeneihin, jokaisen lähtötason huomioon ottava koutsaus, ilmastoitu kuntosali, mahtavat ulkotreenit kesäisessä Kuopiossa, hyvää fiilistä, naurua, yhteistä tekemistä, tauko kesän kiireistä tai kiirettömyydestä sekä itsensä ylittämistä. Sitä on suurenmoinen sporttikesä !

tärkeimmät

- sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille naisille ja miehille. 
- treenit tiistaisin klo 17-18.30 (1,5 h) kesä-elokuussa 4.6.-27.8.2024.
- pääosin Alfidon ilmastoiduissa tiloissa, mutta joka 3. kerta mennään ulos liikkumaan.
- treenien sisältö vaihtelee viikottain.
Siis hupia, hikeä ja hyvää oloa luvassa kivassa porukassa. 

koutsina jenna

"Olen ylpeästi hassu ja helposti lähestyttävä savolainen nainen,joka aloitti itse elämäntapamuutoksen 2020 syksyllä. Useiden kymmenien epäonnistuneiden dieettiyritysten jälkeen löysinkin oman tieni ja onnistumiseni liikunnan ilon ja itseni hyväksymisen kautta.

Entisenä koululiikunnan traumatisoimana  urheilunvihaajana ja salipelkurina päätinkin lähteä lukemaan itseni personal traineriksi, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä löytämään hyvinvoinnin salat ja liikunnan riemut.
Valmistuin kuntosalivalmentajaksi 11/2021 ja personal traineriksi 5/2022. 

Rakastan kuntosalitreeniä, ihmisten motivoimista ja tsemppaamista. Minun valmennusideologiani perustuu vahvasti siihen, että jokainen ihminen on yksilö ja jokaisella meillä on täysin samat oikeudet nauttia hyvinvoinnista. Haluan tehdä ihmisten kanssa elämäntapamuutoksia hyvällä fiiliksellä ja täysiä heitä tukien. Tiedän itse millainen tie se on kulkea,mutta jokaisella meillä on mahdollisuus löytää sille reitille oikeat eväät!"

Kilauta ja kysy lisää


 

Jenna Ritvanen

Personal training palvelut
Kuntosalivalmentaja, personal trainer

044 3491594, jenna@alfido.fi

© 2014 Alfido Oy | Puistokatu 14-16, 70110 Kuopio | Puh. 040 159 4549 | janne(at)alfido.fi