"Kuntoilu näkyy jaksamisessa ja tuntuu korvien välissä"

Juhani Villa
62 vuotta

Liikunta on kiinnostanut minua jo vaahtosammuttimen kokoisesta. Olen nuorena pelannut muun muassa jääkiekkoa, jalkapalloa ja lentopalloa. Sen jälkeen myös soutaminen ja painonnosto on kuulunut harrastuksiini.

Vuonna 2009 elämäni pysähtyi aivoinfarktin vuoksi. Palautuminen alkoi pikku hiljaa ja jouduin opettelemaan kävelemisenkin uusiksi. Paino lisääntyi ja liikkuminen tuli hankalammaksi. Vuonna 2011 tehty polvileikkaus ei parantanut asiaa – sitä keksi itselleen entistä enemmän selityksiä liikkumisen välttämiseen.

Halusin kuitenkin parantaa motoriikkaa ja liikkumistani. Näin Alfidon mainoksen lehdestä keväällä 2014 ja päätin tulla kokeilemaan. Kun vain lähtemisen kynnyksen ylittää, niin kuntoilusta tulee hyvä fiilis.

Eläkeläisenä voin tulla treenaamaan mihin aikaan vain. Jo parin viikon treenauksen jälkeen kuntoilu näkyy jaksamisessa ja tuntuu korvien välissä.

Alfidon kuntosalilla on hyvä ilmastointi ja mahdollisuus käydä 24/7 silloin kun itselle sopii ja harjoitella omaan tahtiin. Laitteet on todella hyvät ja niillä saa kaikille lihasryhmille harjoitusta.

Suosittelen Alfidoa ehdottomasti kaikille suurenmoisille. Etenkin iäkkäämmille on tärkeää, että pidetään omasta kropasta huolta. Alfidosta saa myös henkilökohtaista avustusta, joten tervetuloa vaan!