Kati heiskanen

fysioterapeutti, liikunnanohjaaja, valmentaja

Olen joulukuussa 2018 valmistunut fysioterapeutti. Olen huhtikuusta -18 alkaen Alfidon ammattitaitoisessa tiimissä mukana, tuoden mukanani liikunnallisen kuntoutuksen palvelun  tarjontaan. Tarjoan yksilö- ja pienryhmäohjauksia tarpeesi mukaan, huolehtien turvallisesta tekemisestä. Opinnäytteeni tein aiheesta ”TULE-vaivojen huomiointi kuntosaliharjoittelussa”, joten tuki- ja liikuntaelinvaivojen ongelmat ovat ”lähellä sydäntäni” ja pyrin hyödyntämään työssäni viime aikaisimmat tiedot ja tutkimustulokset. 

Ennen fysioterapeutin tutkintoon opiskelua hain tietoa ja taitoa Varalan Urheiluopistolta liikunnanohjauksen peruskurssilta. Sieltä sain (viimeistään) vankan kipinän työhöni, jota nyt teen. Toimin fysioterapeutin työtehtävien lisäksi ryhmäliikunnanohjaajana, jossa pääsen tekemään sitä mistä tykkään; liikuttamaan ihmisiä, samalla saaden hymyn heidän huulilleen! Viimeistä ammattiin syventävää harjoittelua suoritan työterveydessä, jonne haaveeni ja suunnitelmani minua ovatkin vieneet jo pitkän aikaa. Näiden lisäksi käyn viikoittain toimisto- ja varastotyöntekijän hommissa Keskolla, joten ymmärrän omakohtaisenkin kokemuksen kautta työn tuoman fyysisen sekä henkisen kuormituksen. 

Asiakkaanani tulen ottamaan sinut yksilöllisesti huomioon. Ajatellaan ja pohditaan asioita yhdessä kokonaisvaltaisesti, ja mietitään sinulle parhaat toimintamallit. Jos sinulla on siis tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten polvi- tai selkäkipuja, ja/tai haluat tehdä elämäntapoihisi parannusta, pudottaa painoa turvallisesti, kiinteytyä, kehittyä kuntosaliharjoittelussa yksin tai yhdessä esimerkiksi kaverin kanssa, ota minuun yhteyttä! Ota myös yhteyttä, jos sinulle tulee jotain muita asioita tai ongelmia mieleen, jossa sinua voisin auttaa ammattitaidollani. 

Tavoitellaan yhdessä kokonaisvailtaista hyvinvointia, ja tehdään parhaat valinnat kehon ja mielen suhteen. Nähdään Alfidolla !

Iloisin terveisin
Kati Heiskanen


 

Kati Heiskanen
Liikunnallinen kuntoutus, yksilö- ja pienryhmävalmennus
Fysioterapeutti, liikunnanohjaaja

kati@alfido.fi

041 709 7648