ida antikainen

fysioterapeutti, liikunnanohjaaja, fysiikkavalmentaja

"Valmistuin syksyllä 2018 fysioterapeutiksi, jonka jälkeen olen työskennellyt pääsääntöisesti liikunnanohjauksen parissa. Vahvinta osaamisalaani fysioterapian näkökulmasta on erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus. Opinnäytetyöni tein aiheesta “TULE-vaivojen huomiointi kuntosaliharjoittelussa”. Alfidolla teen yksilö- ja pienryhmävalmennuksia.

Olen urheillut ja liikkunut monipuolisesti koko pienen ikäni, ja minulla onkin kilpailutaustaa niin uinnista, lentopallosta kuin ratsastuksestakin. Montaa muutakin lajia on tullut harrastettua höntsäilymielellä. Urheiluseuroissa olen viihtynyt myös valmentajan roolissa, ja fysioterapeutin koulutuksen myötä olen pystynyt laajentamaan toimintaani myös fysiikkavalmennuksen puolelle.

Mielestäni parhaiten fysioterapeutin työtä kuvaava määritelmä on sosiaalisen median syövereissä silmiini kerran osunut “Our only job as Physical Therapists is to help people do what they want to do”, eli vapaasti suomennettuna fysioterapeutina ainoa tehtäväni on auttaa ihmisiä tekemään sitä, mitä he haluavat tehdä. Mielestäni tuohon kiteytyy loistavasti fysioterapian ja samalla yksilöllisen valmennuksen ydin eli asiakaslähtöisyys. Minun tehtäväni on auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, antaa työkaluja ja tukea olipa tähtäimessä sitten terveyden edistäminen, kivuttomampi arki tai painonpudotus.

Sama resepti ei käy kaikille - luodaan siis yhdessä juuri sinun tilanteeseesi sopiva toimintasuunnitelma.

Tavataan Alfidolla!

T. Ida


 

Ida Antikainen
Liikunnallinen kuntoutus,
yksilö- ja pienryhmävalmennus
Fysioterapeutti AMK, liikunnanohjaaja

040 867 4888, ida@alfido.fi