• 6-vuotis synttäritarjouksemme

Tilauslomake

Lisätietoa palveluistamme:
› Palvelut

6-vuotis synttäritarjouksemme

Avasimme ovemme Äitienpäivänä 10.5.2014. Tavoitteenamme oli tarjota tavallisille pyöreähköille ihmisille, suurenmoisille, paikka liikkua ilman ulkonäkö- ja suorituspaineita. Kaikkihan eivät koe ”peilisaleja” omakseen ja myös tilojen valtava koko voi aiheuttaa haasteensa. Siten myös pienille erikoistuneille paikoille on sijansa ja käyttäjänsä. Asiakas on keskiössä. Näin uskomme edelleen.

Menneet kuusi vuotta ovat olleet työntäyteisiä ja onnistumisten värittämiä. Mutta myös turpaan on tullut useasti. Viimeisimpänä tämä koronavirus. Luonnollisesti lopetimme ryhmäliikuntamme maaliskuun puolivälissä poikkeustilan astuessa voimaan. Onneksi pienenä toimijana meidän on ollut mahdollista pitää kuntosalimme auki normaalisti kokoontumisrajoitukset ja turvaetäisyyden huomioiden. Enimmillään salillamme on ollut nelisen henkilöä yhtäaikaisesti. Luonnollisesti pintojen päivttäiseen pyyhkimiseen ja käsihygieniaan on panostettu erityisesti.

Koska korona on iskenyt palveluliiketoimintaan, liikunta-ala mukaanlukien, haluan kiittää Teitä asiakkaita. Sopimuksia on päätetty tai laitettu tauolle hämmästyttävän vähän, mikä on edesauttanut pienen yrityksemme säilymistä elinvoimaisena. Lämmin kiitos Teille! Vaikka kriisi jatkuu, kokoontumisrajoitusten purkaminen mahdollistaa ryhmäliikunnan käynnistämisen 1.6. Kesällä ryhmäliikuntatuntimme pidetään totutusti alkuillasta tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Monella korona on muuttanut merkittävästi arkea ja liikkumista. Voi olla, että erityisesti lihaskunnon harjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Tämä saattaa tuntua kipuina ja kolotuksina, ja yleisenä velttoutena. Ehkä koronakilojakin on kertynyt. Tämä on luonnollista ja normaalia. Anyway, elämä jatkuu ja koronarajoituksia höllennetään, ja elämä muovautuu kohti uutta normaalia. 

Synttäritarjouksemme ovat voimassa 18.6. asti.

Ystävällisin terveisin,
Janne Sallinen, yrittäjä, Alfido Oy

Kysy lisää
040 159 4549 
janne@alfido.fi 

© 2014 Alfido Oy | Puistokatu 14-16, 70110 Kuopio | Puh. 040 159 4549 | janne(at)alfido.fi