• UUTTA: Lightfulness valmennus

    Aloita matka kohti merkityksellistä elämää

Tilauslomake

KOHTI TARKOITUKSELLISTA JA MIELEKÄSTÄ ELÄMÄÄ!

Useimmat meistä tuntevat välillä turhautumista ja miettivät voisiko elämä olla toisenlaista, nykyistä parempaa. Usein kyse on siitä, teemmekö elämässämme meille merkityksellisiä asioita, vai olemmeko syystä tai toisesta tilanteessa, jossa meille arvokkaat asiat jäävät liian vähälle huomiolle.

Kenties työ vie suhteettoman suuren osan ajastasi ja pyörii mielessä vapaallakin? Aikaa harrastuksille, ystäville ja läheisille on liian vähän tai ei lainkaan. Arjesta on huomaamattasi tullut selviytymistaistelua, jonka kestäminen on siinä ja siinä. Palautumista ei kuitenkaan voi jättää pelkästään lomalle.

Tai oletko hyvin vastuuntuntoinen ja huono kieltäytymään lisähommista? Kenties ystävällisyytesi ja vastuuntuntoisuutesi on kääntynyt itseäsi vastaan, ja olet asettanut jo pitkään muiden tarpeet omiesi edelle. Aikaa itselle tärkeille asioille jää liian vähän.

Pyritkö täydellisyyteen suorittaen elämää sen kaikilla osa-alueilla? Ehkä sinun olisi hyvä oppia erottamaan oikeasti merkitykselliset asiat, joihin vain ja ainoastaan panostat täysillä. Useimmiten riittävän hyvä on tarpeeksi ja tukee omaan jaksamistasi pitkässä juoksussa.

Voi olla, että sinulla on voimakas tarve kontrolloida asioita. Tämä voi tuottaa monissa tilanteissa ristiriitoja ja myös estää sinua rentoutumasta ja tarttuamasta eteen avautuviin mahdollisuuksiin. Ehkä ohjasten höllentäminen olisi vapauttavaa ja helpottavaa, kun uskaltautuu sitä kokeilemaan.

Lightfulness auttaa sinua tietoiseen merkitykselliseen elämään, ohjaten tiedostavaan kasvuprosessiin kohti kukoistusta. Lightfulness on uusi, 2010-luvulla kehittynyt henkisen hyvinvoinnin ohjausmalli ja -ohjaajakoulutus vastaukseksi ihmisten tarpeeseen löytää tarkoituksellisuutta olemassaoloonsa. Siinä missä Mindfulness keskittyy tietoisen läsnäolon harjoittamiseen, Lightfulness tavoittelee tietoista merkityskeskeistä elämää, ohjaten tiedostavaan kasvuprosessiin kohti kukoistusta. Lue lisää Lightfulnessista täältä.

Lightfulness tavoittelee tietoista merkityksellista elämää, ohjaten tiedostavaan kasvuprosessiin kohti kukoistusta

Kenelle Lightfulness sopii?

Kaikille, jotka etsivät elämänsä tarkoitusta ja mielekkyyttä. Kriisit ja ongelmat avautuvat valmennuksessa ymmärrettäviksi elämänhaasteiksi. Ne on mahdollista muuntaa arvokkaiksi oivalluksiksi ja kokemuksiksi syvällisemmän ja onnellisemman elämän perustaksi.

Mitä Lightfulness tarjoaa?

Lightfulness valmennus on kolmen (a' 2 tuntia) tapaamiskerran kokonaisuus, joka toteutuu pienryhmässä. Tapaamisissa mahdollistuu oivalluksen tila. Tällöin mieli hiljentyy, käännytään omaan sisimpään päin, ollaan onnellisia siitä mitä meillä on tässä hetkessä ja päästetään irti ongelma-ajattelusta. Lightfulnessissa ihmisen henkinen olemus ja sydäntietoisuus yhdistyvät rationaaliseen ajatteluun. Luottamuksen ilmapiirissä toteutuva keskustelu on oivalluttavaa ja antoisaa. Jokainen voi kertoa mitä haluaa, minkäänlaista pakkoa ei ole. Tapaamisten välillä on mahdollisuus viedä oivallukset osaksi omaa arkea. Tiedostamalla miten omat ajatus- ja toimintamallit estävät sinua, löydät konkreettisia keinoja edistää sinulle merkitysellisiä asioita. Ohjaajana toimii koulutettu Lightfulness Coach Master, henkisen hyvinvoinnin ohjaaja.

Milloin ja missä valmennus tapahtuu?

Toteutamme Lightfulness pienryhmävalmennuksen Afidossa tammi-helmikuussa 2020 (ke 22.1. klo 17-19, ti 4.2. klo 17-19 ja ke 19.2. klo 17-19). Ohjaajana on Päivi Tikkanen, terveystieteiden tohtori, fysioterapeutti ja Lightfulness Coach Master. Valmennuksen hinta on 99 euroa. Lataa esite tästä klikkaamalla.

Valmennuksen hinta on 99 euroa.
Ilmoittautumiset oheisella lomakkeella 20.1. mennessä. 
Valmennukseen otetaan max 8 henkilöä.

Aloitetaan yhdessä matka kohti merkityskeskeistä elämää!
 

Päivi Tikkanen
Paivi.Tikkanen@savonia.fi
Terveystieteiden tohtori, fysioterapeutti, Lightfulness Coach Master


© 2014 Alfido Oy | Puistokatu 14-16, 70110 Kuopio | Puh. 040 159 4549 | janne(at)alfido.fi