• hyvään oloon!

    Tehdään yhdessä huippuvuosi 2020
     

Tuntuuko, että sinun pitäisi pitää parempaa huolta itsestäsi?
Kamppailetko jaksamisen, terveyden, ylimääräisten kilojen ja/tai huonon kunnon kanssa?
Haluaisitko aloittaa, mutta sopivaa paikkaa ja tukea ei ole ollut tarjolla?

Kuntokeskus Alfido on perustettu suurenmoisten ihmisten ”olohuoneeksi” ja kohtauspaikaksi. Tänne voit tulla omana itsenäsi ilman ulkonäkö- ja suorituspaineita. Alfidosta et löydä seinäpeilejä, ikkunoista et näe sisälle, ja keskiössä on omannäköinen ja -tuntuinen reippailu. Vahva ME-henki on iso voimavara. Suurin kynnys on jo ylitetty kun teet tilauksen tai astut ulko-oven kynnyksen yli.

Kookas ja huonokuntoinen tuntee itsensä tervetulleeksi. Neuvoja ja ohjeita saa ja Jannen ohjauksessa kunto nousee. Loistava konsepti, ja yrittäjä on sydämmellä mukana.

Lue lisää Parasta Palvelua 2019 kilpailun kommentteja Alfidosta

Jotta pääsisit turvallisesti tavoitteisiisi, apunasi ovat korkeakoulutetut liikunannan ja terveyden ammattilaiset, voimaharjoitteluun erikoistunut liikuntafysiologi ja laillistettu ravitsemusterapeutti Janne, ja liikunnalliseen kuntouttamiseen erikoistunut fysioterapeutti Kati.

Alfido YLE:n alueuutisissa kohdasta 4:27 eteenpäin

Haluamme antaa sinulle porkkanan. Tarjoamme 5 euroa alennusta liikkumisen kuukausihinnoista. Esimerkiksi 12 kuukauden sopimuksella kuntosalin kuukausihinnaksi jää 34 euroa. Jos pidät ryhmäliikunasta, esimerkiksi 9 kk sopimuksella kuukausihinnaksi jää 44 euroa. Uutena asiakkaana saat kaupan päälle hyvän treeniohjelman ohjauksineen kuntosalille ja varmistamaan, että pääset onnistuneesti alkuun. Hyvä kierre alkaa ensimmäisestä kerrasta.

Valmennuspakettimme tarjoavat erityisen hyvän lähtökohdan kuntoilusi aloittamiseen. Mikäli kaipaat viikottaista yhteistä ohjattua treeniä, ruokavalio-ohjausta, yksilöllisiä harjoitusohjelmia, on valintasi 3 kk Alfido valmennus. Mikäli olet omatoiminen, mutta haluat treenata yksilöllisesti räätälöidyillä ohjelmilla, sinua palvelee parhaiten 3 kk treenipaketti. Sen voit toteuttaa myös kimpassa ystäväsi kanssa. Tarjoamme kannustimeksesi 15 euron alennuksen valmennuspakettiemme normaalihinnasta. Tästä se lähtee ...ihan varmasti!

Etsikö elämäsi tarkoitus ja mielekkyyttä? Lightfulness 2010-luvulla kehittynyt henkisen hyvinvoinnin ohjausmalli vastaukseksi ihmisten tarpeeseen löytää tarkoituksellisuutta olemassaoloonsa. Lightfulnessin avulla sinun on mahdollista löytää tapa elää mielekästä ja merkityksellistä elämää. Toteutamme Lightfulness pienryhmävalmennuksen Afidossa tammi-helmikuussa 2020 (ke 22.1. klo 17-19, ti 4.2. klo 17-19 ja ke 19.2. klo 17-19). Ohjaajana on Päivi Tikkanen, terveystieteiden tohtori, fysioterapeutti ja Lightfulness Coach Master. Valmennuksen hinta on 99 euroa.

Kaipaatko tukea arjessa jaksamiseen, terveellisten ruokavalintojen tekemiseen sekä parempaan palautumiseen? Puhtia arkeen ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 22.1.-19.2020 klo 18-19.30 Yliopistolla, Canthiassa. Tapaamiskerroilla saat tietoa, työkaluja, materiaaleja sekä asiantuntija- ja vertaistukea arkea parantamaan. Lisäksi osallistujille perustetaan What’s up tai Facebook ryhmä ajatusten ja kokemusten vaihtamiseen. Ohjaajina toimivat ravitsemustieteen maisterivaiheen opiskelijat. Kurssi on ilmainen, mutta osallistujia max 15 henkilöä.

Onko oma tai läheisesi kroppa on jatkuvasti jäykkä ja kipeä? Helpotusta voit saada hieronnasta tai jäsenkorjauksesta. Esan taitavissa käsissä moni on löytänyt avun ja helpotuksen. Fiksua!

TARJOUKSET OVAT VOIMASSA 12.1.2020 ASTI.

Tehdään yhdessä hyvä vuosi 2020,
Janne, Kati ja Esa

Tiedustelut:

Kuntokeskus Alfido
Puistokatu 14-16, 70110 Kuopio
janne@alfido.fi
040 159 4549 

Voit kysyä lisää puhelimitse tai sähköpostitse:
Puh. 040 159 4549
janne@alfido.fi

Alfido sijaitsee Kuopion keskustassa Puistokadun ja Torikadun risteyksessä.

© 2014 Alfido Oy | Puistokatu 14-16, 70110 Kuopio | Puh. 040 159 4549 | janne(at)alfido.fi